Previous
Next

Алюмінієвий прокат

Наша кампанія пропонує великий асортимент виробів з алюмінія у Львові, таких як:

  • круг алюмінієвий
  • пруток алюмінієвий
  • труба алюмінієва кругла
  • труба алюмінієва профільна
  • алюмінієвий лист
  • алюмінієва плита
  • кутник алюмінієвий
  • алюмінієвий дріт
  • шина алюмінієва

Використовуються сплави марок АМГ-6, А5М, АМГ5М, АМГ5М, Д16АТ.

 

Виріб з круглим перетином, який проводиться як з чистого металу, так і з сплавів, основою яких є алюміній. Наявність тих чи інших елементів у складі дозволяє наділити алюмінієвий коло різними важливими характеристиками. Так, наприклад, серія АМЦ відрізняється кращою корозійної стійкістю і електропровідністю. АТ — міцніша і пластична. А АК — витримує навантаження високих температур. Пруток алюмінієвий виготовляється відповідно до Держстандарту 21488-97і різниться по: — точності; — довжині; — міцності.

Алюмінієва труба АД-31, АМГ-2Н, АМГ-6М алюмінієві труби АД31, АМГ-2н, АМГ-6М Алюмінієві труби — дуже затребуваний товар на ринку кольорового металопрокату. Це пояснюється їх безсумнівні переваги: ​​міцність, корозійну стійкість, легким вагою. Такі труби характеризуються високою пропускною здатністю: їхня поверхня бездоганно гладка і виключає виникнення осаду. За рахунок цього можливе використання профілів меншого діаметру, в порівнянні з трубами з інших металів.

Алюмінієвий лист — універсальний матеріал, який застосовується в багатьох галузях промисловості у Львові і сферах діяльності людини. Як і інші вироби з алюмінію, листи відрізняються легкістю, стійкістю до корозії, гнучкістю і невисокою вартістю. Зазвичай лист алюмінію проводиться шляхом гарячої деформації і холодної прокатки. Поверхня переважно загартовується або віджигається. На ринку представлені такими різновидами: — рифлений; — перфорований; — гофрований

Алюмінієва плита — досить затребуваний продукт металопрокату у Львові. Вона не є кінцевим виробом, а служить сировиною для подальшого виробництва необхідних елементів конструкції, деталей і т.д. Застосовується як для побудови тимчасових конструкцій (паркани, склади, ангари та ін.), Так і після переробки в будь-який промисловості та машинобудуванні. Плити розрізняються за розміром: довжина, ширина, товщина і виробляються з різних марок алюмінію, а також сплавів з нього. Кожен екземпляр в обов’язковому порядку маркується виробником і містить інформацію про метал, розмірах, номер партії і мітку служби контролю якості. Точність виготовлення: АП нормальної точності; АП підвищеної точності (П). Спосіб виготовлення: Чи не плаковані АП; АП з технологічної плакіровкой (Б); АП з нормальною плакіровкой (А). Стан поверхні металу АП без термообробки; АП загартовані і природно зістарені (Т) АП загартовані і штучно зістарені (Т1)

Алюмінієвий куточок — це L-подібний профіль з металу. Виріб зігнуте під прямим кутом і має однакову або різну ширину сторін (рівнополочні, полками). Виготовляється з різних сплавів алюмінію. Такий метал може бути без додаткової обробки або схильний до загартовування і / або состарювання. Точність виготовлення розрізняють: нормальну, особливу і підвищену. Міцності куточок буває нормальною і підвищеною.

Алюмінієвий дріт — виріб металопрокату, широко застосовується у Львові як в промисловості, так і в побуті. Для її виробництва використовується як «чистий» алюміній, так і його сплави. Залежно від призначення буває таких видів: електротехнічна, зварювальний, для холодної висадки і повітряних ліній передач. Маркується дріт алюмінієва (АП) у такий спосіб: — АП загартована (АТ); — АП відпалена (АМ); — АП полузакаленная (АПТ); Що стосується варіантів обробки металу, то тут актуальні наступна класифікація: — без термообробки — м’яка — нагартована — загартована і зістарена.

Шина алюмінієва — це особливий вид металопрокату, який має дуже обмежене застосування. Шини використовують при конструюванні шино-і струмопроводів, розподільних систем і різних шинних складань. Виріб являє собою смугу металу з алюмінію або його сплаву з прямокутним перетином. Шина може мати параметри: — товщина від 3 мм до 110 мм; — ширина від 25 до 100 мм; — довжина від 3 до 10 м. Розмір дозволяє змінювати площу перетину і пропускну здатність вироби. Термін експлуатації досягає 25 років. Алюмінієва смуга розрізняється за станом металу, способам поставки і характеристикам довжини. Наші консультанти завжди допоможуть вам з вибором і дадуть відповідь на будь-які запитання

Для замовлення кольорового прокату у Львові звертайтесь до наших менеджерів будь-яким зручним для Вас способом або замовте зворотний дзвінок.

Доставка нержавійкі по Львову та області організована в найкоротший час.

Новини компанії

Безшовна нержавіюча жаростійка труба

У наші дні існує величезна кількість підприємств робота яких відбувається в екстремальних умовах, під цим терміном маються на увазі рідини та гази високих температур. Здебільшого

ТРУБИ ІЗ НЕРЖАВІЮЧОЇ ЖАРОМІЦНОЙ СТАЛІ

Сучасний стрімкий розвиток промисловості невід’ємно веде до необхідності використання матеріалів здатних не лише протистояти агресивним діям довкілля, але й зберігати свої властивості на тривалий період

Ми співпрацюємо

Інформація

Кольорововий металопрокат

Контакти

Всі права захищені. Копіювання інформації заборонено.
×
×

Корзина

Замовити дзвінок