Previous
Next

Безшовна нержавіюча жаростійка труба

У наші дні існує величезна кількість підприємств робота яких відбувається в екстремальних умовах, під цим терміном маються на увазі рідини та гази високих температур. Здебільшого це гірничодобувні та інші великі виробництва. Для повноцінного функціонування яких важливо мати обладнання та матеріали, які забезпечать необхідний рівень безпеки та ефективності. Створення таких умов передбачає використання відповідного матеріалу.

Наша компанія пропонує придбати безшовну нержавіючу жаростійку трубу різного діаметру перерізу та товщиною стінки для безпечного транспортування рідин та газів з високими температурами. Відсутність протікання, і більш стабільна робота при підвищених тисках це все результат безшовного виготовлення, яке тягне за собою безпеку виробництва.

Наша компанія дотримується сучасних міжнародних стандартів під час виробництва виробів. Використання сировини кращої якості також надає нержавіючу сталь необхідними характеристиками та властивостями для роботи в екстремальному середовищі.

Безшовна нержавіюча жаростійка труба – відповідність високим вимогам

Обладнання, яке використовує підприємство, має бути безпечним і мати тривалий експлуатаційний термін, особливо коли йдеться про екстремальні температури. При виготовленні нержавіючої жаростійкої труби наші фахівці використовують:
⦁ Сталь із високим вмістом легуючих компонентів 20X23H18 або AISI 310, які надають їй стійкості при взаємодії з рідинами та газами підвищених температур.
⦁ ГОСТ 9941-81, в якому прописані норми та режими виробничого процесу, для отримання матеріалу із заявленими характеристиками.
⦁ Спеціалізовані лабораторії, в яких наші співробітники перевіряють поетапно вироби на відсутність дефектів. Фінальним етапом є випробування з агресивними речовинами.

Такий процес є неймовірно копітким, адже ми повинні бути впевнені в тому, що труба, яку ми виготовили, суворо відповідає всім заявленим стандартам якості, адже продукція використовується в:
⦁ Сфері видобутку, розробки та пошуку корисних копалин.
⦁ Створення котлів та котельних приміщень для опалення житлових районів.
⦁ Виробництво трубопроводів для відведення газу, які встановлюються в печах промислового призначення.
⦁ Прокладання магістралей для транспортування газу та побутові димарі.
Як видно сфера в якій нержавіюча жаростійка труба знаходить застосування дуже об’ємна, за рахунок чого ми вже маємо велику кількість замовників і постійних клієнтів. Ми виготовляємо для них труби орієнтуючись на їхні вимоги та побажання.

Клієнти поспішають купити жаростійку трубу у нас, а не у конкурентів, чому?

⦁ Відсутність посередників. Налагоджена схема роботи, починаючи з виробництва, закінчуючи доставкою, контролюємо кожен крок.
⦁ Доставка. Може проводитися на об’єкт замовника безпосередньо, по Львову чи інші області країни. Наш транспорт забезпечить доставку якісного металопрокату!
⦁ Знижки та спеціальні пропозиції. Вигідні розцінки на старті це не все, оптові та постійні замовники отримують від нас індивідуальні знижки для підтримки теплої співпраці.

Безшовна нержавіюча жаростійка труба – це не просто виріб, це якість та безпека, на яку варто витратитися. Ми сподіваємося, що після всього прочитаного покупка матеріалу виправдає ваші очікування.

Ми співпрацюємо

Всі права захищені. Копіювання інформації заборонено.
×
×

Корзина

Замовити дзвінок